معرفی بهترین فیلم های آکشی کومار ستاره بالیوود + خلاصه داستان

معرفی بهترین فیلم های آکشی کومار ستاره بالیوود به همراه خلاصه داستان فیلم ها همچنین اطلاعاتی درباره آکشی کومار هنرپیشه مشهور سینمای هند. آکشی کومار یکی از بازیگران تکرار نشدنی و بی مثال سینمای هند است. به او لقب کیلاری (بازیگر) سینمای هند را دادهاند. او فعالیت خود را در سینما در دهه ۹۰ با بازی در نقش قهرمان فیلمهای اکشن شروع کرد، در دهه ۲۰۰۰ عمدتا در فیلمهای کمدی ایفای نقش کرد و واقعا تیپهای کمدی او نامبر وان بودند و طی یک دهه گذشته گرایش او بیشتر بازی در فیلمهای درام با دغدغه اجتماعی بوده است. او همچنین تجربه بازی در فیلمهای ورزشی و رازآلود را هم دارد.

درخشش این ستاره مشهور هندی با هر فیلم بیشتر و بیشتر میشود. حفظ تناسب اندام در زندگی آکشی کومار یک اصلی اساسی است و به همین دلیل در این سن، تا این اندازه متناسب و خوش اندام است. با اینکه ۵۰ سال را رد کرده است اما هنوز میتواند رقیب سرسختی برای یک ستاره نصف سن خودش باشد و با اینکه سن او بالا رفته است اما هنوز ذرهای از جاذبه و گیرایی این بازیگر خوش تیپ کم نشده است و هنوز هم حضور او جلوی دوربین فراتر از زندگی است. با اینکه آکشی کومار طی این سالها جوایز سینمایی قابل توجهی دریافت نکرده البته او در سال ۲۰۰۹ جایزه پادما شری را از دولت هند دریافت کرد، اما یکی از پولسازترین بازیگران تاریخ سینمای هند میباشد و از همین رو جزء بازیگرانی است که دستمزد بالایی دریافت میکند.
در سال ۲۰۲۰، کیلاری کومار بالیوود تنها بازیگر هندی بود که نام او جزء لیست ده بازیگر اول پردرآمد جهان (بازیگرانی که بیشترین دستمزد را دریافت میکنند) از نگاه مجله معتبر فوربز آمده بود. با درآمد تقریبی ۴۸٫۵ میلیون دلار نام اکشی کومار در رتبه ششم این لیست قرار دارد که البته نسبت به سال گذشته رتبه او دو پله پایینتر آمده است. در سال ۲۰۱۹ او رتبه چهارم این لیست را داشت. طبق گفته این مجله معتبر، بخش عمده درآمد کومار در سال ۲۰۲۰ از قراردادهای تبلیغات تجاری بوده است. اکشی کومار قرار است در یک سریال تلویزیونی برای اولین بار بازی کند.
همچنین سال گذشته اعلام شد که آکشی کومار قرار است در یک سریال دیجیتال به نام «The End» بازی کند و او یک محفل بزرگ برای اعلام رسمی این خبر ترتیب داد و نوید یک کار اکشن تمام عیار را به طرفدارانش داد. گویا پسر آکشی کومار، آروو پدرش را مجبور کرده بود پیشنهاد بازی در یک سریال دیجیتال را بپذیرد. البته علاوه بر اصرار آروو، قطعا دستمزد سنگینی که تهیه کننده حاضر شده بابت این سریال به کیلاری بالیوود پرداخت کند در پذیرفتن این کار از سوی بی تاثیر نبوده است. آکشی کومار تمایلی به بازی در سریال دیجیتالی نداشت ولی آمازون او را راضی کرد.
او برای بازی در این سریال ۱۰ میلیون دلار دریافت خواهد کرد. آکشی کومار همیشه بازیگر پرکاری بوده و در یک سال معمولا شاهد اکران چندین فیلم از او بودهایم و با اینکه سن او بیشتر شده اما همچنان پرکار است. فیلمهای بعدی اکشی کومار عبارتند از: «سوریاوانشی»، «بچن پاندی»، «Bell bottom»، «لاکشمی بمب»، «پریتویراج»، «اترنگی ره» و «رکشا بندن».
آکشی متولد ۹ سپتامبر سال ۱۹۶۷ میلادی است و روز گذشته ۵۳ ساله شد. او سال ۲۰۰۱ با توئینکل کانا، بازیگر شناخته شده هندی (دختر راجش کانا و دیمپل کاپادیا بازیگران کهنه کار بالیوود) ازدواج کرد و توئنیکل بعد از ازدواج از دنیای بازیگری خداحافظی کرد. این زوج مطرح بالیوودی یک پسر و یک دختر دارند. بسیاری از دوستداران سینمای هند منتظر ورود آروو، پسر خوش چهره آکشی کومار به سینما هستند درحالیکه اکشی کومار اعلام کرده پسرش علاقهای به بازیگری ندارد و قصد ورود به این حرفه را ندارد.
طی ۲۰ سال گذشته اکشی کومار در فیلمهای مهیج و تحسین برانگیز بسیاری حضور یافته و آثار ماندگاری را ثبت کرده است.او یکی از بهترین بازیگران اکشن کار و کمدین تاریخ سینمای هند است. در اینجا قصد داریم به بهانه سالگرد تولد این بازیگر برجسته هندی تعدادی از بهترین فیلمهای او را به شما معرفی کنیم.
- هیرا پری (۲۰۰۰)
«هیرا پری» یکی از ماندگارترین فیلمهای کمدی بالیوود است. داستان این سریال سراسر خنده و کمدی برگرفته از یک فیلم «مالایالامی» ساخته شده در سال ۱۹۸۹ بود. سونیل شتی، پریش راوال و تابو دیگر بازیگران اصلی این فیلم موفق بودند. سری دوم این فیلم در سال ۲۰۰۶ با همان ترکیب آکشی کومار، سونیل شتی و پریش راوال ساخته شد. داستان سریال درمورد سه آدم کله پوک هم خانه است که با جواب دادن یک شماره تلفن اشتباه درگیر یک سری مخاطرات میشوند. داداش بابو (پریش راوال) یک صاحب گاراژ خوش قلب است که دو مستاجر به نامهای راجو (اکشی کومار) و شیام (سونیل شتی) دارد. راجو دنبال راهی است که یک شبه پولدار شود و شیام پسری آرام و سر به راه است که به شهر آمده تا به جای پدرش که فوت کرده شغلی بدست آورد. این فیلم یکی از پرفروشترین آثار سال ۲۰۰۰ بود.
- موجسه شادی کروگی (۲۰۰۴)
سمیر مالهوترا (سلمان خان) در کنترل خشم خود مشکل دارد و به همین خاطر معمولا دچار دردسر میشود. و عمدتا رابطه او با سرهنگ جوگراج سینگ (ام پوری)، پدر رانی سینگ (پریانکا چوپرا) دختری که عاشقش شده تیره میشود. در اینجا سانی (آکشی کومار) وارد داستان میشود. او هم رانی را دوست دارد و از ضعف سمیر در راستای تحقق هدفش استفاده میکند و عمدا برای سمیر دردسر درست می کند. سانی به خاطر رفتارهای خوبش در قلب همه جای میگیرد درحالیکه سمیر در نگاه اطرافیان خوب دیده نمیشود. بعدا مشخص میشود که سانی دوست دوران کودکی سمیر است و همه این کارها را عمدا انجام داده تا عصبانیت دوستش را درمان کند. او به سمیر کمک می کند تا به رانی برسد. این سریال (با من ازدواج میکنی) یکی از موفقترین فیلمهای کمدی سال ۲۰۰۴ با آهنگهایی زیبا و ماندگار است.
- بهول بهولیا (۲۰۰۷)
این فیلم کمدی- تریلر به کارگردانی پریادارشن هم یک کار بازسازی شده است. سیدارت (شاینی اهوجا) و آونی (ویدیا بالان)، پسر و عروس بدری (مانوج جوشی)، برادر بزرگتر از آمریکا به روستایی که موطن آنهاست برمیگردند و تصمیم میگیرند در عمارت اجدادیشان زندگی کنند. بدری مخالف ماندن آنها در این عمارت است چراکه گفته میشود در آن عمارت روح وجود دارد. آنچه که بدری از آن میترسید اتفاق میافتد و آونی به تصرف روح مانجولیکا، یک رقاص کلاسیک بنگالی درمیآید. سیدارت با یکی از دوستانش به نام دکتر آدیتیا شریواستاو (آکشی کومار) که در نیویورک روانپزشک است تماس میگیرد و از او میخواهد که به کمک آنها بیاید.دکتر آدیتیا در ابتدا فکر میکند که رادها (آمیشا پاتل)، دخترخوانده بدری و دوست دوران کودکی سیدارت پشت این قضایا است. بعداً اعتقادات خود را متزلزل می یابد وقتی که خودش یک برخورد خارق العاده را تجربه می کند. او با کمک یک بازی معما گونه پیچیده مشکل را حل کرد. این فیلم در گیشه موفق عمل کرد و حالا سری دوم این فیلم با بازی کاتریک آرین و کیارا ادوانی در حال تولید است.
- Welcome (2007)
«خوش امدید» یک فیلم کمدی پر بازیگر وموفق محصول سال ۲۰۰۷ به کارگردانی انیس بزمی است. دکتر گونگرو (پریش راوال) میخواهد خواهرزادهاش راجیو (آکشی کومار) با یک دختر خوب از یک خانواده آبرومند ازدواج کند. دو تا از گنده خلافکارهای مافیا اودی (نانا پاته کار) و مانجو (آنیل کاپور) راجیو را فریب داده و وانمود میکنند آدمهای با آبرویی هستند و میخواهند خواهرشان سانجنا (کاترینا کایف) با یک پسر خوب ازدواج کند. راجیو و سانجنا همدیگر را دیده و به هم علاقه مند میشوند. همه چیز خوب پیش میرود تا اینکه دکتر گونگرو آنها را شناخته و سعی می کند این ازدواج را به هم بزند. او برادرزادهاش، ایشیکا (مالایکا شراوات) را به عنوان عاشق اکشی کومار وسط بازی میآورد تا ازدواج راجیو و سانجنا را به هم بزند اما اودی و مانجو هر دو عاشق ایشیکا میشوند. درهمین حال راجیو سعی دارد اودی و مانجو را قانع کند تا دست از زندگی مجرمانه بردارند اما در اینجا یک دان بزرگ دیگر وارد میشود که… .

- سینگ کینگ است (۲۰۰۸)
«سینگ کینگ است» یکی از ماندگارترین و موفقترین فیلمهای اکشی کومار به کارگردانی انیس بزمی است. هپی سینگ (آکشی کومار) همراه دوستش رنگیلا (ام پوری) به خارج فرستاده میشود تا لاکی (سونو سود) را به پنجاب برگرداند. ما بلیط او با بلیط فردی به نام پونیت (رنویر شوری) اشتباه می شود و سر از مصر درمیآورد و در آنجا با سونیا (کاترینا کایف) آشنا میشود و عاشق او میشود. بالاخره به استرالیا میرسد و در آنجا متوجه میشود که لاکی پادشاه بدون تاج خلافکاران استرالیا است و در آنجا هپی سینگ درگیر یک سری اتفاقات میشود و به لاکی کمک میکند که راه درست زندگی کردن را انتخاب کند.
- Desi Boyz (2011)
این فیلم اولین تجربه کارگردانی روهیت داوان است. بعد از «گرم مسالا» یا نفیلم دومین تجربه همکاری مشترک اکشی کومار و جان آبراهام می باشد. جری (آکشی کومار) و نیک (جان آبراهام) در لندن هم خانه هستند. جری برای کسب درآمد و گذراندن زندگی کارهای عجیبی انجام میدهد درحالیکه نیک شغل آبرومندی و مناسبی دارد. اما هر دوی آنها به خاطر رکود اقتصادی شغلهایشان را از دست میدهند. جری میخواهد حضانت خواهرزاده اش را که پدر و مادرش را از دست داده به عهده بگیرد و نیک میخواهد با دوست دخترش (دیپیکا پادوکن) ازدواج کند و زندگی خوبی داشته باشد. برای رسیدن به این اهداف، آنها به یک سرویس اسکورت مردانه ملحق میشوند و به شدت محبوب میشوند اما دوست دختر نیک وقتی متوجه کار جدید او میشود او را ترک می کند و جری در حال از دست دادن دریافت مسئولیت سرپرستی خواهرزادهاش است و هر دوی آنها تلاش می کنند از این وضعیت بد رهایی پیدا کنند.

- رودی راتور (۲۰۱۲)
این فیلم مهیج کمدی اکشن به کارگردانی پرابو دیوا بازسازی یک فیلم تلگو زبان ساخته شده در سال ۲۰۰۶ است. آکشی کومار در این فیلم در دونقش بازی کرده است. یک نقش کاراکتر مردی مکار و نیرنگ باز به نام شیوا و دیگری یک پلیس جسور و شجاع شبیه به او به نام ویکرام راتور. این پلیس جسور به شدت آسیب دیده و همکارانش او را برای درمان به بمبئی میبرند. در آنجا آنها شیوا را میبینند و از آنجایی که شیوا شبیه ویکرام است برای آرام کردن دختر ویکرام، چیکنی، شیوا را جای پدر او میزنند. ویکرام جان شیوا و دخترش را از دست خلافکاران که فکر می کردند شیوا، ویکرام است نجات داده و خودش میمیرد. وقتی شیوا واقعیت را درمورد ویکرام میفهمد سوگند می خورد که به روستای محل خدمت ویکرام برود و نابسامانیها را درست کند. سوناکشی سینها نقش دختر مورد علاقه شیوا، پارو ر در این فیلم بازی کرده است. شیمی این زوج یکی از نقطههای عطف این فیلم است.
- Gabbar Is Back (2015)
«جبار برگشته» فیلمی اکشن درام به کارگردانی کریش و یک اثر بازسازی شده است. مقامات رسمی دولتی گروگان گرفته میشوند و به جز فاسدترین آنها که کشته میشوند بقیه به طرز مرموزی خیلی زود آزاد میشوند و این بیداری اجتماعی تبدیل به یک قاعده میشود. بعدا مشخص میشود که این ادم رباییهای توسط فردی که سابقا استاد دانشگاه بوده به نام آدیتیا سینگ راجپوت (اکشی کومار) انجام میشود. او استاد محبوب دانشجویان بوده و از ارتباطاتش با دانشجویان برای شناسایی فاسدترین مقامات دولتی استفاده کرده تا به آنها بتواند مزه عدالت را بچشاند. در فلاش بک میبینیم که همسر باردار آدیتیا، سوننا (کارینا کاپور خان) به خاطر فرو ریختن ساختمانشان که بد ساخته شده بود میمیرد. آدیتیا مدارکی درمورد بد ساخته شدن ساختمان محل سکونتشان جمع آوری می کند اما به خاطر روابط و فساد اداری جلوی پای او سنگ میاندازند و به همین خاطر تصمیم میگیرد به شیوه خودش عدالت را در جامعه تحقق ببخشد. سانجی لیلا بانسالی تهیه کننده این فیلم بود.
- Toilet: Ek Prem Katha (2017)
خیلی شرم آور است که هنوز به طور گسترده در در هند در فضاهای عمومی و باز اجابت مزاج صورت می گیرد. این فیلم کمدی یک پیام اجتماعی بزرگ در رابطه با این مسئله دارد و اشاره میکند که وجود توالت در هر خانه یک حق الزامی برای هر شهروند است. کیشاو (آکشی کومار) با یک دختر تحصیل کرده به نام جایا (بومی پادنهکر) ازدواج می کند. جایا وقتی میفهمند خانههای روستا دستشویی ندارند خیلی شوکه میشود. او نمیتواند تا تاریک شدن هوا صبر کند و مثل دیگر زنان روستا پشت بوتهها اجابت مزاج کند و وقتی کیشاو نمیتواند در خانه دستشویی بسازد او را ترک میکند و درخواست طلاق میدهد. همین امر باعث میشود کیشاو در مقابل پدرش که مخالف ساخت دستشویی در خانه است بایستد و یک تولت موقت در خانه درست کند.
اما این خواسته کیشاو نیست او می خواهد یک دادخواست ارائه دهد و در همه خانههای روستا از طرق کمک دولت توالت درست شود. قبل از دادگاه طلاق دولت قول میدهد در همه خانههای روستا توالت ساخته شود و درنهایت جایا کوتاه آمده و به زندگی با کیشاو برمیگردد. این فیلم که موضوع قابل بحثی پرداخته است به شدت مورد توجه قرار گرفت و دولت هند از آکشی کومار و عوامل این فیلم تقدیر به عمل آورد.